03.05.18

PREMIO INTERNAZIONALE - DAY 4

A je tu poslední "pracovní" den projektu. Ráno se opět přesouváme na univerzitu, kde proběhne vyhodnocení dvd na téma "le cose non dette". Na první tři místa jsme nedosáhli (ani není divu, přeci jen náš počet zapojených účastníků je ve srovnání s ostatními opravdu mnohem menší), Euroteam si ale odváží "Special mention" diplom za svou práci společně s polským, tureckým a některými dalšími týmy. 

Zástupci pracovních skupin pak přednášejí závěry společné práce a "mládežnická" část projektu je tím uzavřena.



Před obědem nás rumunští pořadatelé berou do turistického střediska Mamaia a máme asi hodinku na procházku po pláži nebo posezení v kavárně. Je to taková příjemná odměna za třídenní práci! :-)


Závěr projektu patří předání cen významným osobnostem z kultury, ekonomiky, společenských věd a umění. Předávání cen je doprovázeno různými kulturními vystoupení, některá z nich opravdu stála za to! Společenským večerem nás provázeli Nick a Alessandro, naši parťáci z Kanady a Itálie. Největší dík za skvělou organizaci projektu si ale samozřejmě zaslouží Vasile Nicoara, který se spolu se svými kolegyněmi chopil pořadatelství opravdu perfektně a Natina a Leonardo, bez nichž by celý projekt už dávno neexistoval. Grazie mile, amici!

Žádné komentáře: