Neděle. Po úvodních energizerech si vzal slovo TJ, který měl připraven workshop na téma psaní životopisu. Nejprve se všichni podívali na prezentaci o tom, jak správně vyplnit svůj životopis v angličtině, a pak se pustili do vlastní práce. A podobné téma - Job Interviews bylo dalším bodem programu. Tady jsme to pojali ale poněkud jinak, už se pracovalo ve skupinkách a každá z nich připravovala scénku na toto téma. A na závěr došlo i na team leadery :-) Improvizaci na job interview si postupně vyzkoušela Luisa, Míša, Iris i já.
Odpoledne nás čekala pro většinu asi nejoblíbenější aktivita - Den národní kuchyně. Každý tým měl za úkol připravit svá tradiční jídla, my jsme se pustili do česnekové pomazánky, Italky do špaget, Turci měli připravené nejenom své sladkosti jako je lokum nebo baklava, ale i další dobroty, na dalších stolech byly různé sýry, salámy, klobásky a podobně. Přijel nás navštívit také Jirka Janík s manželkou a my jsme mohli využít čas, než budou špagety "al dente" k domluvě detailů naší exkurze do Klimkovic.
Stoly jsou připraveny, jde se jíst. Dobrou chuť!!
Večeře připravená na Juventusu tentokrát moc neuspěla, přeci jen jsme byli všichni docela najezení z našeho ochutnávání.... Den ale ještě neskončil. Závěr patřil Turkům a jejich henna night. Zapojili se i další účastníci a asi hodinku jsme strávili tancováním tureckých tanců. Náročný, ale velice příjemný den je u konce.
 
Žádné komentáře:
Okomentovat