14.07.18

YOUNG LEADERS - HODNOCENÍ ŽÁDOSTI

Na konci června, jako vždy mezi prvními, zveřejnila česká národní agentura výsledky dubnového kola žádostí o granty pro mládežnické projekty Erasmus+. V tomto kole jsme měli žádost o training course nazvaný "Young leaders". Z celkového počtu 130 projektů bylo 27 schváleno, 17 zařazeno na listinu náhradníků a ostatních 86 projektů bylo zamítnuto.


Po dvou schválených projektech v únorovém kole jsme i teď bojovali statečně a náš projekt obsadil celkově 32.místo, což znamená 5.místo na listině náhradníků. Získali jsme velice solidních 88 bodů ze 100 a ve velké většině kategorií byla žádost velice dobře hodnocena. Budeme teď čekat, jestli se podaří agentuře získat ještě nějaké další finance nebo jestli se někteří žadatelé rozhodnou své projekty nerealizovat a nám se podaří grant získat. Do konce roku můžeme doufat, že uspějeme a že se posuneme mezi schválené projekty! :-) 


Naši partneři z Turecka, Bulharska, Anglie, Martiniku, Estonska, Řecka, Itálie, Kypru a Španělska nám určitě budou držet palce, abychom mohli uspořádat tento tréninkový kurz v příštím roce na Horní Bečvě.

Žádné komentáře: