03.05.18

V LÉTĚ DO RAKOUSKA, NA PODZIM NA TENERIFE !!

A je tady další schválený mládežnický projekt! V únorovém termínu byli úspěšní i Moritz s Christinou, autoři projektu X-periencing Sound, a tak se Euroteam vydá do další evropské země na mezinárodní projekt. Hlavním tématem je tentokrát hudba a setkání partnerů z Rakouska, České republiky, Dánska a Finska se uskuteční ve dnech 22.-28.července v Salzburgu. Věková kategorie projektu je 16-25 let, na sestavě už jsem začal pracovat :-) Jakmile dorazí z Rakouska infopack, objeví se i na webové stránce Euroteamu. Pokud tedy ještě nemáte plány na léto a chcete strávit týden pod Alpami, ozvěte se, účastníky projektu vyberu do poloviny června.

Také naši partneři z Kanárských ostrovů byli úspěšní a projekt zaměřený na lidská práva byl schválen! V polovině září se tak vydáme v sestavě 1+1 na přípravné setkání v Puerto de la Cruz, kde pak na začátku listopadu proběhne i výměna mládeže. Tam už poletíme ve větší sestavě, a to 1+6!


Velice úspěšný rok 2018 tak pokračuje! Ve hře ještě máme projekty na Thassosu a v Anglii, výsledky bychom se měli dozvědět v nejbližší době!

Žádné komentáře: